Publicat el 02/08/2018

Traieu el cap i l’espina dels molls i feu-los a filets, renteu-los i deixeu-los escórrer. Un cop escorreguts saleu-los una mica i reserveu-los.
Talleu el bròquil a branques, renteu-lo i poseu-lo a coure en una cassola al vapor. Mentrestant, poseu a reduir el suc de taronja en un cassó fins a la meitat del volum inicial; un cop arribat al punt, incorporeu-hi una cullerada de mantega, un raig d’oli i remeneu-ho bé. Manteniu l’emulsió de taronja calenta.
Un cop el bròquil estigui a punt, escorreu l’aigua, afegiu-hi una cullerada de mantega, rectifiqueu de sal i tritureu-lo.
Poseu una mica d’oli en una paella, i quan estigui calent daureu els filets de moll per tots dos costats.
Poseu els filets de peix en una safata i regueu-los amb l’emulsió de taronja; sobre cada filet poseu-hi una mica de puré de bròquil, i per sobre decoreu amb els ous de salmó.

Ingredients

  • 1 kg de molls
  • 1 bròquil
  • mantega
  • el suc de tres taronges
  • sal
  • oli d’oliva
  • 2 cullerades d’ous de salmó

Deixa un comentari