Publicat el 27/07/2006

Per fer moll amb emulsió de taronja heu de coure el bròquil al vapor. Mentrestant, col·locar el suc de taronja en un pot, posar-lo al foc i deixa-lo reduir a la meitat, apartar i anar incorporant la mantega i l’oli, remenant subhasta que quedi tot ben barrejat.

Mantenir calent. Triturar el bròquil fins descarregar puré i anar afegint a poc a poc les tres cullerades de mantega i reservar-les. Rentar els molls, treure-li el cap i l’espina central obtenint 2 filets de cada un.

Salpebrar els filets i daurar-los per els dos costats, en una paella untada amb oli. Colocar els filets en una safata de servir, regar amb l’emulsió de taronja i col·locar taulells de cada filet una cullerada del puré que tenim reservat.

Ingredients

  • 8 salmonetes medianos
  • 3 c. de mantequilla
  • 30 g de aceite de oliva
  • el zumo de 3 naranjas
  • sal, pimienta blanca y aceite
  • 1/2 kg de brécol
  • 3 c de mantequilla

Deixa un comentari