Publicat el 09/04/2008

Posar oli en una cassola de fang i daurar els alls i la ceba picats, a foc suau, fins que comencin a agafar color.

Incorporar els pèsols, donar unes voltes i regar amb el vi, quan el vi s’hagi reduït afegir les rodanxes de lluç assaonades i enfarinades, pujar el foc i coure un parell de minuts per banda i banda, afegir els espàrrecs, escampar-hi el julivert picat, mullar amb un got d’aigua, rectificar de sal i deixar coure a foc moderat uns 7 minuts, remenant de tant en tant.

Servir molt calent a la pròpia cassola.

 

Ingredients

  • 4 rodanxes de lluç grans (250 g)
  • 300 g de pèsols
  • 4 espàrrecs blancs
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • ½ got de vi blanc
  • julivert picat
  • farina
  • oli i sal

Deixa un comentari