Publicat el 16/06/2017

Una vegada nets i ben escorreguts els medallons de rap, col·loqueu-los en un recipient de vidre. En un bol barregeu el vi, el suc de llimona, les cullerades de suc de taronja, la soja, el sucre, la sal i pebre al gust. Un cop tot ben barrejat, escampeu-ho per sobre del rap, tapeu la safata i deixeu-ho marinar una hora en un lloc fred.

Mentrestant, poseu l’arròs en una olla, amb abundant aigua amb sal, fins que quedi al dente. Escorreu-lo, passeu-lo per una paella amb una mica de mantega i reserveu-lo.

Un cop passat el temps, traieu el rap de la safata, deixeu-lo escórrer una mica, fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli per ambdós costats i reserveu-lo. Poseu el líquid de la marinada en un cassó, afegiu el suc de taronja restant i deixeu-ho coure cinc minuts, remenant de tant en tant.

Serviu el rap regat amb la salsa i acompanyat de l’arròs salvatge, calent.

Ingredients

  • 12 medallons de rap
  • 1 cullerada (de postres) de suc de llimona
  • 1/2 got de vi blanc
  • 6 cullerades de suc de taronja
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada (de postres) de sucre
  • ½ got de suc de taronja
  • sal i pebre
  • oli

Per acompanyar:

  • 300 g d’arròs salvatge i mantega

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2