Publicat el 21/05/2008

Per fer mandonguilles amb gambes heu de trencar l’ou en un plat fons, batre com per a acer truita i incorporar la llesca de pa.

Deixar una mica perquè el pa es quedi tou. En una font gran barreja les cames juntament amb l’all, el julivert i la barreja d’ou i pa , assaonar i pastar.

Formar boletes petites, enfarinar, fregir en una paella amb oli calent i reservar. Posar oli en una paella, quan estigui calent marcar les gambes per tots dos costats i reservar.

En la mateixa paella, amb la ceba ratllada i el tomàquet triturat preparar un sofregit. Un cop estigui en sumi punt, salpebrar, afegir les mandonguilles juntament amb un got d’aigua i deixar coure a foc suau uns 20 minuts.

Quan ja hagi passat aquest temps afegir la picada deixatatge amb una mica d’aigua juntament amb les gambes, rectifiqueu de sal i deixar coure tot junt altres 10 minuts.

Ingredients

  • ½ kg de carn picada de vedella
  • ½ kg de carn picada de poc
  • 12 gambes
  • 1 ceba gran
  • 3 tomàquets maduros
  • All i julivert picats
  • 1 ou
  • 1 llesca de panharina blanca
  • Oli, sal i pebre picada
  • 80 g d’ametlles tostadas
  • 1 porció de xocolata negra

Deixa un comentari