Publicat el 02/05/2011

Trenqueu els ous i separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells i reserveu-los. Poseu la llet en un pot al foc i, quan comenci a bullir, afegiu-hi el midó, el sucre, la pell de llimona, la canyella i els rovells d’ou batuts. Remeneu-ho tot fins que comenci a espessir-se. Renteu les maduixes amb el capoll i amb un ganivet els hi traieu fent un forat a la maduixa, buidant-la tant com pugueu. Poseu la crema en una mànega pastissera i ompliu les maduixes molt a poc a poc.
Introduïu la cobertura de xocolata en un cassó juntament amb una mica d’aigua, poseu-la al foc, remeneu-la i, un cop espessa, suqueu-hi les maduixes, una a una i amb molt de compte. Poseu-les en una safata i deixeu-les reposar a la nevera. Quan la xocolata sigui freda ja es podran menjar.

Ingredients

  • 16 maduixes pájaro que siguin grosses
  • 1 paquet de cobertura de xocolataPer a la crema:
  • 4 ous
  • ½ l de llet
  • 25 g de midó
  • un tros de pell de llimona
  • ½ branca de canyella
  • 100 g de sucre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2