Publicat el 31/05/2010

Posa aigua amb sal en una olla i, quan comenci a bullir, hi afageixes els macarrons. A metitat de cocció, escorre’ls bé i, tot seguit, posa’ls a coure novament, amb la llet.
Així que estiguin cuits, col·loca’ls en una safata per anar al forn, la qual prèviament hauràs untat amb mantega. Seguidament, posa-hi una capa de formatge ratllat, després una de macarrons i pel damunt trossets de mantega, formatge ratllat, trossets d’ou dur i una mica de canyella en pols. Repeteix amb una altra capa de macarrons, mantega, formatge ratllat i canyella. Guarneix la safata amb ous durs a rodanxes i cobreix-los amb formatge ratllat. Seguidament posa la safata al forn perquè el formatge s’enrosseixi.

Ingredients

  • 250 g de macarrons petits
  • 6 ous durs
  • 200 g de formatge ratllat
  • ½ l de llet
  • mantega o margarina
  • sal
  • canyella en pols

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon