Publicat el 16/09/2009

Poseu els bolets en aigua freda al foc i quan arrenquin el bull, escórreu-los i reserveu-los.Escapçeu els carbassons i talleu-los a daus no massa grossos. Peleu la ceba i l’all i piqueu-los fins.Poseu quatre cullerades d’oli en una cassola, afegiu-hi la ceba, l’all i els carbassons; deixeu-ho coure a foc mig uns 8 minuts i afegiu-hi els bolets. Salpebreu-ho tot i deixeu-ho coure 8 minuts més.Mentrestant poseu a coure els macarrons en aigua abundant i sal. Una vegada cuits escorreu-los ràpidament i regueu-los amb la resta d’oli.Afegiu els macarrons a la cassola on hi tenim el sofregit, regeu-ho tot amb la crema de llet i barregeu-ho molt bé. Serviu-ho amb la mateixa cassola i amb el formatge a part.

Ingredients

  • 300 g de macarrons
  • 2 carbassons tendres
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d’all
  • 20 g de ceps secs o moixernons
  • 150 cc de crema de llet
  • 50 g de formatge ratllat
  • 6 cullerades d’oli d’oliva
  • sal i pebre mòlt

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2