Publicat el 19/11/2012

Poseu aigua en una olla, juntament amb un raig d’oli i un polsim de sal i coeu els macarrons al dente; després escorreu-los i reserveu-los.

Poseu una paella al foc amb la mantega. Quan la tingueu fosa, afegiu-hi una cullerada de farina. Barregeu-ho bé fins que la farina comenci a agafar color i aleshores afegiu-hi a poc a poc la llet sense deixar de remenar-ho. Incorporeu-hi el bacallà esgrunat, deixeu-ho coure a foc baix uns tres minuts i salpebreu-ho al gust.

Poseu els macarrons en una safata de servir, aboqueu-hi la salsa amb el bacallà, escampeu-hi pel damunt el formatge ratllat i serviu-ho immediatament.

Ingredients

  • 300 g de macarrons
  • 250 g de bacallà dessalat
  • 50 g de mantega
  • 1 cullerada de farina
  • ¼ de l de llet
  • 50 g de formatge ratllat
  • pebre negre
  • sal i oli d’oliva

Deixa un comentari