Publicat el 06/02/2012

Poseu el bacallà en remull durant 12 hores, renteu-lo, escorreu-lo bé, destrieu-lo com si fos per esqueixar, i reserveu-lo.

Poseu oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba, l’all i el pebrot, tot tallat ben petit. Quan la ceba comenci a agafar color incorporeu-hi el tomàquet triturat i el bacallà que teniu reservat, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure fins que el tomàquet estigui al punt.

Mentrestant, bulliu els macarrons en una olla amb aigua abundant lleugerament salada. Un cop cuits, escorreu-los, passeu-los a la cassola on teniu el sofregit i remeneu-los bé, amb la finalitat que el sofregit quedi ben repartit.

Serviu-los acompanyats de maionesa.

Ingredients

  • 400 g de macarrons
  • 125 g de bacallà salat
  • 1 ceba
  • ½ pebrot verd
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 gra d’all
  • maionesa
  • oli d’oliva
  • sal

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2