Publicat el 04/07/2011

Poseu aigua amb sal i un bon raig d’oli en una olla, i quan comenci a bullir, poseu-hi a coure els macarrons. Quan siguin cuits, passeu-los per aigua freda, escorreu-los i reserveu-los.
Poseu una mica d’oli en una paella i fregiu-hi la ceba a foc lent, una vegada pelada i tallada ben fina. Quan comenci a tornar-se transparent i a canviar de color, incorporeu-hi la llet i la crema de llet. Quan la llet agafi temperatura i vulgui començar a bullir, afegiu-hi el salmó tallat a trossos petits, remeneu-ho molt bé i apagueu el foc; aleshores i seguint remenant, poseu-hi el caviar de salmó.
A la mateixa paella barregeu la salsa amb els macarrons i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 250 g de macarrons
  • 1 ceba
  • 250 g de salmó fumat
  • 3 cullerades de caviar de salmó
  • 100 ml de llet
  • 200 ml de crema de llet
  • oli d’oliva
  • sal

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2