Publicat el 18/01/2006

Per fer llucets al forn heu d’obrir els llucets, treure-li l’espina central i deixar 2 filets de cadascuna, rentar i deixar-los que s’escorrin.

Posar oli en una paella i saltejar els alls picats fins juntament amb els bolets nets i tallats a quadrets i el julivert, regar després amb el vi i l’aigua i reservar.

Preescalfar el forn a 180º.Ruixar amb una mica d’oli una safata de forn, posar els filets de peix amb la pell cap avall, salpebrar i regar amb el preparat anterior.Posar al forn uns 10 minutos.

Acompañar de patates bullides senceres.

Ingredients

  • 4 pescadillas medianas
  • 1 vasito de vino blanco seco
  • 1 vasito de agua
  • 200 g de champiñones
  • 2 dientes de ajo
  • 2 cucharadas de perejil picado
  • 1 c. de pimienta negra
  • aceite de oliva y sal

Deixa un comentari