Publicat el 01/08/2016

Traieu el cap i les tripes del peix, i de cada llucet feu-ne dos filets. Renteu-los i deixeu-los assecar sobre paper absorbent.
Peleu les cebes i talleu-les ben menudes.
Poseu una paella al foc amb una mica d’oli, i quan estigui calent fregiu la ceba durant uns cinc minuts. Passat aquest temps, col·loqueu els filets de peix damunt la ceba, regueu amb el vi blanc, tapeu la paella i deixeu-ho coure a foc lent uns 5 o 6 minuts.
Mentre, piqueu una mica les tàperes, afegiu-les a la paella i prosseguiu la cocció uns altres cinc minuts, també a foc lent.
Poseu els filets de peix en una safata de servir i regueu-los amb la ceba i les tàpères de la cocció. Decoreu amb una mica d’api.
* Es pot acompanyar amb arròs blanc. La tàpera combina bé amb la mostassa. Se’n pot afegir una mica a la salsa per donar-li més consistència.

Ingredients

    4 llucets grans
  • 2 cebes
  • 1 got de vi blanc sec
  • 2 cullerades
  • de tàperes
  • unes fulletes d’api (per decorar)
  • oli
  • sal i pebre

Deixa un comentari