Publicat el 14/02/2011

Poseu a coure els ous en un cassó amb aigua i sal, deixeu-los bullir deu minuts i, tot seguit, refredeu-los amb aigua i peleu-los.
Traieu el cap i l’espina del lluç i talleu-lo en 4 supremes. Saleu-les lleugerament, passeu-les per farina, fregiu-les en abundant oli calent i deixeu-les escórrer sobre paper absorbent.
Aixafeu els rovells d’ou cuits i barregeu-los amb els rovells crus, una cullerada de mostassa, els iogurts naturals i el suc de llimona. Treballeu-ho bé fins aconseguir una salsa cremosa i lligada. Afegiu-hi les cebetes i les clares picades i salpebreu-ho.
Col·loqueu les supremes de lluç en una safata i cobriu-les amb la salsa. Adorneu-les amb les tàperes i els cogombrets filetejats.

Ingredients

  • 1 lluç d’1 kg
  • 2 ous
  • 2 rovells d’ou
  • 2 iogurts naturals
  • 2 cebetes franceses
  • 1 llimona
  • mostassa
  • 3 cogombrets
  • 1C de tàperes
  • farina
  • oli, sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2