Publicat el 21/03/2016

Renteu les rodanxes de lluç, saleu-les i reserveu-les.
En una paella amb una mica de cava, poseu les cloïsses i just quan s’hagin obert reserveu-les. Poseu oli en una cassola i ofegueu-hi les cebes tallades fines; una vegada estiguin transparents i comencin a agafar color, incorporeu-hi la farina, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns dos minuts. Seguidament empolvoreu amb el pebre vermell al gust, aneu remenant i regueu-ho amb el cava i el suc de la cocció de les cloïsses. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho coure a foc suau uns 10 minuts.
En una safata que pugui anar al forn, poseu-hi les rodanxes de lluç i les cloïsses. Escampeu per sobre la salsa preparada i poseu-ho al forn, que ja tindreu calent, durant cinc minuts. Escampeu pel damunt una mica de julivert picat i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 4 rodanxes grans de lluç
  • ½ kg de cloïsses
  • 2 cebes
  • 1 got i mig de cava
  • oli d’oliva
  • 2 cullerades de farina
  • julivert
  • pebre blanc
  • pebre vermell
  • sal

Deixa un comentari