Publicat el 12/09/2011

Renteu el pebrot, assequeu-lo, unteu-lo amb oli, col·loqueu-lo en una safata i poseu-lo al forn a 180º durant uns 20 minuts. Reserveu-lo en una cassola tapada. Quan s’hagi refredat una mica, peleu-lo. Amb la meitat, feu-ne un puré i aclariu-lo amb una mica de fumet. Amb l’altra meitat, feu-ne tires i reserveu-les.
En una cassola de fang poseu a daurar la ceba i els alls finament picats. Quan comencin a agafar color, afegiu-hi una cullerada de farina, remeneu-ho bé i regueu-ho amb la resta de fumet i el vi. Seguidament, saleu les supremes de lluç, passeu-les per farina i poseu-les a la cassola juntament amb les cloïsses; doneu la volta a les supremes i afegiu-hi el puré de pebrot. Deixeu-ho coure a foc mitjà uns 5 minuts fins que les cloïsses s’hagin obert (si queda massa sec, afegiu-hi més fumet o bé aigua). Adorneu-ho amb les tires de pebrot i el julivert picat.

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • 300 g de cloïsses
  • 4 grans d’all
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • ½ got de fumet de peix
  • ½ got de vi blanc sec
  • farina
  • julivert picat
  • sal i oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2