Publicat el 27/10/2004

Treure el cap i espina del lluç i deixar-la com un llibre, netejar-la bé, rentar i deixar escórrer.
Untar amb oli una safata de forn, col•locar el lluç amb els dos filets junts com si estigués sencera, salpebrar al gust, posar per sobre la mantega a trossos i entrar al forn, prèviament escalfat a una temperatura de 200 º, uns 10 minuts. Passat aquest temps regar amb el vi, baixar la temperatura a 180° i deixar altres 10 minuts.
Mentre rentar els bolets i tallar a làmines, passar-les per una paella amb una mica d’oli a fi que treguin l’aigua, quan ja estiguin gairebé fetes incorporar el pernil finament picat, donar unes voltes, retirar del foc i cobrir amb aquesta picada el lluç, deixant uns 5 minuts més al forn.
(Si no tenim bolets de temporada, utilitzar xampinyons.).

Ingredients

  • 1 lluç de 1?kg 500?g aprox.
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 kg de bolets
  • 200 g de pernil ibèric
  • 50 g de mantega
  • Sal
  • Pebre blanc

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2