Publicat el 29/10/2012

Renteu i assequeu les supremes de lluç, salpebreu-les i reserveu-les.
Peleu les cebes i talleu-les a rodanxes fines.
Poseu oli en una paella i a foc lent fregiu-hi la ceba fins que quedi transparent.
Peleu els alls i talleu-los a trossos allargats.
Poseu oli en una safata per anar al forn i col·loqueu-hi les supremes de lluç amb la pell a sota. A cada suprema, claveu-hi tres trossos d’all. Escampeu la ceba al costat i per sobre del lluç; afegiu-hi el julivert picat i regueu-ho amb el vi. Poseu la safata al forn, que ja tindreu calent, uns deu minuts i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • 2 cebes grans
  • 2 grans d’all
  • ½ got de vi blanc sec
  • 1 cullerada de julivert picat
  • sal i pebre blanc
  • oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2