Publicat el 06/04/2015

Talleu el lluç en 4 rodanxes, renteu-les i deixeu-les escórrer. Peleu les patates, i talleu-les a làmines de
½ cm de gruix. Escalfeu el forn a 180 ºC.
Escalfeu oli en una paella i fregiu-hi les patates a foc suau, fins que agafin color. Col·loqueu-les en una safata.
Salpebreu les rodanxes de lluç i col·loqueu-les sobre les patates, amb un tall de bacó al damunt. Poseu la safata al forn i deixeu-ho coure uns 6 o 7 minuts.
Mentrestant, escalfeu oli en una altra paella. Fregiu els alls pelats i tallats a làmines fines. Un cop ben rossos, retireu la paella del foc i tireu-hi el vinagre i els bitxos. Remeneu-ho bé i amaniu el lluç amb aquesta salsa.

Ingredients

  • 1 lluç d’1 kg
  • 2 patates grosses
  • 4 grans d’all
  • 2 bitxos
  • 1 cullerada de vinagre 
  • 4 talls fins de bacó
  • Oli
  • Sal i pebre

Deixa un comentari