Publicat el 14/01/2009

En una paella amb una mica d’oli ben calent marcar les rodanxes de lluç per tots dos costats, salpebrar i reservar.

Posar oli en una cassola i sofregir la ceba i els alls picats, quan comencin a agafar color incorporar el tomàquet ratllat, assaonar, afegir el bitxo i deixar ofegar uns minuts, tirar la farina, remenar, deixar coure una mica, després incorporar el lluç i regar amb la sidra (si cal una mica d’aigua) i les favetes cuites.

Deixar coure tot junt uns minuts a foc suau i escampar-hi julivert picat.

(Aquesta recepta també es pot fer amb congre o rap)

Ingredients

  • 8 rodanxes de lluç no massa gruixudes
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 200 g de faves fresques cuites
  • 4 grans d’all
  • ½ bitxo sec
  • 2 cullaradetes de farina
  • 1 got gran de sidra
  • Oli, sal, pebre i julivert picat

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon