Publicat el 20/05/2013

Poseu el lluç en una safata per anar al forn lleugerament untada amb mantega, empolvoreu-lo amb l’anet picat i reserveu-lo.
Poseu els dos rovells, l’ou sencer, el suc de llimona i la mantega tallada a trossos, en un cassó, a foc moderat al bany Maria i aneu-ho remenant amb una espàtula de fusta. Quan la salsa obtingui la consistència de crema, escampeu-la per damunt dels filets de lluç que teniu reservats. Entreu la safata al forn, preescalfat, a 160º fins que la superfície quedi lleugerament gratinada.
Serviu acompanyat d’arròs blanc.

*Si no teniu anet fresc, el podeu fer servir sec.

Ingredients

  • ½ kg de lluç a filets
  • 1 ou sencer + 2 rovells
  • El suc d’una llimona gran
  • 150 g de mantega
  • 1 culleradeta d’anet fresc

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon