Publicat el 23/04/2012

Poseu les prunes en un bol i deixeu-les en remull amb el vi unes 12 hores.
Salpebreu les llonzes, passeu-les per farina i espolseu-les bé.
Deixeu desfer la mantega en una paella i fregiu les llonzes per ambdós costats (amb foc suau per evitar que la mantega es cremi), incorporeu-hi el vi i les prunes, tapeu la paella i deixeu-ho coure tot junt i molt lentament uns 30 minuts.
Passat aquest temps, reserveu les llonzes i les prunes. Deixeu reduir una mica el suc que ha quedat a la paella, afegiu-hi la gelea i la nata, remeneu-ho bé, fins que la salsa quedi lligada. Incorporeu les llonzes i les prunes a la paella, deixeu-ho al foc un parell de minuts i ja ho podreu servir.

(* C = cullerada)

Ingredients

  • 4 llonzes de porc
  • 24 prunes
  • 1 copa de vi blanc sec
  • 50 g de mantega
  • 1 dl de nata líquida
  • farina
  • sal i pebre
  • 4 C de gelea de grosella

Deixa un comentari