Publicat el 12/05/2005

Salpebrar els lloms de salmó i deixar-los reposar mentre preparem la salsa.

Posar tots els ingredients de la salsa en un recipient i triturar amb el primer fins a obtenir una crema fina.

Posar els lloms de salmó en una font de forn, ruixar per sobre amb una mica d’oli i coure a una temperatura de 180 º uns 10 minuts. Passat aquest temps treure del forn, tirar-hi la salsa i deixar uns altres 5 minuts amb el forn apagat.

Una altra opció seria coure el salmó a la planxa i servir acompanyat de la salsa a temperatura ambient.

Ingredients

  • 4 supremes de salmó
  • Sal i oli

Salsa:

  • 1 iogurt natural
  • 200 g de formatge fresc
  • El suc de 1/2 llimona
  • 8 fulles de menta fresca
  • Sal i pebre

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2