Publicat el 07/02/2007

Per fer llom de por al cava amb champinyons heu de lligar el tros de llom (millor que sigui de 2 colors) i salpebrar-lo.

Posar oli en una cassola i quan estigui calent col·locar el llom i anar donant-li voltes fins que quedi daurat per tots costats, incorporar després la ceba i quan comenci a estar transparent afegir els tomàquets i els grans d’all triturats.

Quan el tomàquet estigui al punt, regar amb el cava, tapar la cassola i deixar coure.

Incorporar després els xampinyons tallats a làmines i continuar la cocció (total una mitja hora), després deixar refredar.

Treure el llom, tallar-lo a rodanxes i tornar-lo a col·locar a la cassola. Abans de servir incorporar la crema de llet i deixar coure a foc suau uns 5 minutos.

Servir immediatament.

Ingredients

  • 1 kg de llom de porc (en 1 tros)
  • 3 cebes mitjanes
  • 3 tomàquets madurs pelats
  • 2 grans d’all
  • ½ ampolla de cava sec
  • 300 g de xampinyons
  • 200 ml de crema de llet sal i pebre oli

Deixa un comentari