Publicat el 27/05/2009

Rentar els xampinyons, deixar escórrer i partir-los per la meitat.

Lligar la peça de llom, salpebrar i daurar en una cassola amb oli calent. Quan estigui daurat per ambdós costats incorporar la ceba ratllada, quan comenci a transparentar i a canviar de color incorporar els tomàquets i els alls pelats i triturats, deixar coure i quan el tomàquet ja estigui gairebé fet, regar amb el cava, tapar la cassola i coure uns 20 minuts, remenant de tant en tant.

Passat aquest temps incorporar els xampinyons, rectificar de sal i deixar coure uns altres 20 minuts. Després deixar refredar. Quan ja estigui fred, tallar el llom en trossos no molt gruixuts. Abans de servir, escalfar la salsa i si ha quedat massa líquida deixar reduir, després afegir la nata líquida i introduir el llom. Deixar coure un parell de minuts perquè quedi la carn calenta i ja podrem servir.

Ingredients

    (6 persones)

  • 1 kg de llom de 2 colors en un tros
  • 3 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d’all
  • ½ ampolla de cava
  • ½ kg de xampinyons
  • 200 ml de crema de llet
  • sal, oli i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon