Publicat el 25/05/2017

Poseu oli en una paella i fregiu els alls fins que quedin daurats per tots dos costats; afegiu la ceba ratllada, tapeu la paella i deixeu a foc baix perquè la ceba es vagi fent a poc a poc. Quan comenci a agafar color, afegiu les pastanagues tallades a tiretes i els carbassons tallats. Deixeu-ho coure fins que les verdures estiguin al punt. Salpebreu-ho i reserveu-ho.

Netegeu els llobarros, deixeu-los escórrer i salpebreu-los. En una safata que pugui anar al forn, feu un llit amb les verdures ben escampades, col·loqueu els llobarros al damunt, ruixeu-los amb el vi blanc i pinteu-los amb una mica de salsa de soja. Tapeu la safata amb paper d’alumini i poseu-la al forn, que ja tindreu calent, a una temperatura de 200º, i deixeu-ho coure uns 15-20 minuts.

Un cop acabada la cocció, traieu la safata del forn, retireu el paper d’alumini, peleu la part superior dels llobarros i serviu-los acompanyats de les verduretes.

Ingredients

  • 2 llobarros de 350 g c/u
  • 2 cebes
  • 3 pastanagues
  • 2 carbassons mitjans
  • 2 grans d’all
  • 1 got de vi blanc
  • sal
  • pebre negre
  • oli d’oliva
  • salsa de soja

Deixa un comentari