Publicat el 25/07/2011

Farciu els llibrets amb un tall de formatge i un de xoriço i tanqueu-los amb un escuradents perquè el formatge no s’escapi.
Poseu una mica d’oli en una paella de fons gruixut i, quan sigui calent, poseu-hi a coure els llibrets per la part del xoriço, uns 3 minuts.
Salpebreu els llibrets i traslladeu-los a una safata que pugui anar al forn, amb la part del formatge que toqui a la safata, regueu-los amb oli, poseu pel damunt els tomàquets trossejats i salpebreu-los. Quan el forn sigui calent, poseu-hi la safata i deixeu-ho coure uns 8 minuts. Serviu-ho calent.
Si no us agrada el xoriço, també queden molt bons amb sobrassada.

Ingredients

  • 8 llibrets de llom
  • 8 talls de xoriço ample
  • 8 talls de formatge
  • 6 tomàquets madurs
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2