Publicat el 19/10/2015

Talleu el formatge a talls fins. Poden ser varietats diferents o una de sola, depenent dels gustos o del que tingueu a mà.
Bateu l’ou juntament amb un pessic de sal. Prepareu el pa ratllat en un bol.
Renteu els moniatos, talleu-los a rodanxes una mica gruixudes i poseu-los a coure al vapor. Un cop cuits traieu-los de la cassola i reserveu-los en una safata plana.
Disposeu els trossos de formatge damunt d’una llesca i tapeu amb un altre tros de moniato. Banyeu cada llibret amb l’ou batut i després passeu-lo pel pa ratllat (farina de galeta). Punxeu-los amb una forquilla o punxó perquè no es separin les dues parts i introduïu-los en una paella amb oli ben calent. Torreu-los banda i banda i deixeu-los reposar damunt de paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli i ja estaran a punt per servir.

Ingredients

    1 moniato gran 
  • retalls de formatges variats1 ou
  • pa ratllat o farina de galeta
  • oli i sal

Deixa un comentari