Publicat el 03/03/2010

Poseu oli en una paella i sofregiu-hi la ceba tallada petita, quan es comenci a daurar incorporeu-hi els xampinyons nets i trinxats, deixeu-los coure a foc viu un parell de minuts i, seguidament, afegiu-hi les olives tallades petites. Tot plegat ha de coure cinc minuts.
Esmicoleu l’ou dur i afegiu-lo al sofregit juntament amb les ametlles torrades i ben picades, remeneu-ho bé i reserveu-ho.
Amb aquesta massa farciu els llibrets, procurant que quedi ben repartida. Saleu una mica la carn dels llibrets, passeu-los per farina blanca, seguidament, per ou batut i, per últim, per pa ratllat.
Fregiu-los en una paella amb oli abundant i calent. Una vegada rossos, traieu-los, deixeu-los escórrer sobre paper absorbent i ja els podeu servir.

Ingredients

  • 6 llibrets de llom
  • 150 g de xampinyons
  • 50 g d’olives verdes sense pinyol
  • 1 ceba mitjana
  • 1 ou dur
  • 50 g d’ametlles torrades i pelades
  • sal, oli
  • 1 ou cru
  • farina blanca, pa ratllat

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2