Publicat el 15/11/2018

Renteu les albergínies, talleu-les a rodanxes de mig centímetre, saleu-les lleugerament i deixeu-les reposar en una escorredora durant uns 15 minuts. Passat el temps, renteu-les i assequeu-les amb paper absorbent.

Col·loqueu la meitat de les rodanxes d’albergínia sobre una superfície plana, salpebreu-les i a sobre de cada una poseu una capa de formatge i una altra de pernil dolç; tapeu-ho amb l’altra rodanxa d’albergínia i pressioneu lleugerament.

Poseu oli abundant en una paella i deixeu-ho escalfar. Arrebosseu els llibrets amb ou batut i farina de galeta. Si voleu que us quedin més cruixents, passeu els llibrets dues vegades per ou i farina i fregiu-los fins que quedin daurats per ambdós costats.

Deixeu-los escórrer sobre paper absorbent per eliminar l’oli sobrant i serviu-los acompanyats de salsa de tomàquet.

Ingredients

2 albergínies

100 g de pernil dolç

100 g de formatge

1 ou

farina de galeta

oli per fregir

sal i pebre

salsa de tomàquet

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2