Publicat el 25/01/2016

Poseu les llenties en remull amb aigua freda durant 24 hores. Talleu a la juliana l’api i la ceba, peleu les patates i talleu-les a daus, talleu la pastanaga a rodanxes i ratlleu el tomàquet.
Poseu al foc una olla amb aigua i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi les llenties escorregudes (l’aigua ha de sobrepassar en un dit les llenties). Seguidament incorporeu-hi tots els ingredients que teniu preparats. Tapeu l’olla i deixeu-ho coure, a poc a poc, durant mitja hora. Aleshores afegiu-hi el llorer, la cabeça d’alls sencera, la canyella i un raig d’oli. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho a foc baix fins que les llenties estiguin cuites.

Ingredients

    500 g de llenties

  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 3 branques d’api sense fulles
  • 2 pastanagues
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari