Publicat el 18/03/2009

En una cassola amb oli, sofregir molt lentament la ceba ratllada i els alls picats. Quan la ceba estigui transparent, incorporar els popets i la fulla de llorer, donar unes voltes, regar amb el vi, deixar evaporar l’alcohol, i introduir el tomàquet ratllat. Barrejar bé tots els ingredients, tapar la cassola i coure a foc molt suau fins que els popets estiguin tendres.  En aquest punt salpebrar al gust, afegir les llenties, remoure i deixar coure tot junt cinc minuts.

Nota: aquesta recepta també es pot fer amb calamars petits.

Ingredients

  • 750 g de llenties cuites i escorregudes
  • 600 g de popets nets
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 vas de vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • sal, pebre i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2