Publicat el 13/09/2007

Per fer llenties amb gambes en una cassola amb un bon raig d’oli heu de sofregir a foc molt lent la ceba ratllada, abans que es dauri, incorporar els tomàquets també ratllats i deixar coure fins que tinguin la consistència de mermelada.

Seguidamente incorporar les gambes juntament amb l’all i el julivert picats, remoure bé i deixar-ho coure tot junt un parell de minuts.

Passat aquest temps mullar amb el conyac i encendre. Quan la flama s’apagui, incorporar les llenties, rectificar de sal i deixar coure tot junt uns altres 5 minuts a foc suau.
Servir calent. Si veiem que el guisat queda massa sec incorporar una mica del brou de coure les llenties.

Ingredients

  • 1 g de llenties cuites
  • 400 g de gambes pelades
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba 1 gra d’all
  • 1 copa de conyac
  • 1 branca de julivert oli i sal

Deixa un comentari