Publicat el 11/10/2004

Pelar les cebes i ratllar-les fines. Netejar els calamars, tallar-los a trossos i escórrer bé.

Posar oli en una cassola i sofregir els calamars, després retirar i reservar. A la mateixa cassola incorporar la ceba i deixar que es faci a foc lent fins que quedi com una melmelada, remenant de tant en tant per evitar que es cremi, afegir després els alls i el julivert picats, donar unes voltes, regar amb el vi, i quan s’hagi evaporat l’alcohol afegir les llenties, deixar-ho coure tot junt i a foc molt lent uns 10 minuts, passat aquest temps, incorporar els calamars, tapar la cassola i deixar coure tot junt uns altres 5 minuts.

Ingredients

  • 400 g de llenties cuites
  • 8 calamars petits
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 grans d’all
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Oli d’oliva
  • Sal

Deixa un comentari