Publicat el 23/11/2014

Renteu els filets de llenguado i deixeu-los escórrer. Salpebreu-los i marqueu-los lleugerament per ambdós costats en una paella amb una mica d’oli ben calent. Reserveu-los en una safata per anar al forn.
Piqueu la ceba, el pebrot, la pastanaga, els grans d’all i el julivert, i enrossiu-los en una paella amb oli.
Renteu bé els bolets, tritureu-los, i quan el sofregit estigui al punt incorporeu-los a la paella. Remeneu-ho bé. Deixeu-ho coure un parell de minuts i afegiu-hi la llet, rectifiqueu de sal i pebre, i deixeu-ho a foc suau un parell de minuts més.
Aboqueu la salsa sobre els filets. Col·loqueu la safata uns cinc minuts al forn, que ja tindreu calent a una temperatura de 180 ºC. I ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 8 filets de llenguado
  • 150 g de bolets (trompetes, rossinyols...)
  • 3 grans d’all
  • 2 branquetes de julivert
  • ½ pebrot vermell
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pastanaga petita
  • ½ got de vi blanc sec
  • 1 got de llet
  • oli, sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2