Publicat el 30/09/2009

Peleu els llenguados i talleu-los a filets. Poseu a remullar els camagrocs secs amb lllet durant 1 hora i passat aquest temps tritureu-ho tot.Netegeu els camagrocs frescos, escorreu-los, talleu-ne la meitat en trossos ben petits i reserveu la resta. Peleu i piqueu les cebes, sofregiu-les en una cassola amb una mica d’oli, quan comencin a canviar de color incorporeu-hi els camagrocs tallats i confiteu-ho tot a foc molt lent i amb la cassola tapada. Poseu oli en una paella una mica grossa i fregiu-hi els camagrocs frescos que teniu reservats, incorporeu-hi el confit de ceba i el triturat de llet amb camagrocs, deixeu-ho coure uns 5-6 minuts. A continuació salpebreu els filets de llenguado, incorporeu-los a la cassola i deixeu-los coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, retireu els filets. Afegiu 2 rovells d’ou a la salsa, lligueu-la i ja es pot servir, cobrint els filets amb la salsa.

Ingredients

  • 4 llenguados
  • 50 g de camagrocs secs
  • 250 g de camagrocs frescos
  • 4 cebes
  • oli d’oliva
  • 2 rovells d’ou
  • ½ l de llet
  • all, pebre i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon