Publicat el 27/06/2007

Per fer llenguado a la llimona heu de netejar i pelar els llenguados, rentar i escórrir-los bé, després salpimentar-los.

Barrejar una safata de forn amb la meitat de la mantega, col·locar sobre els llenguados i cobrir amb la resta de la mantega de manera que quedi repartida uniformemente.

Regar amb el suc de llimona i el vi de xerès, escampar-hi herbes aromàtiques i guardar la font a la nevera fins aproximadament 10 minuts abans de la comida.

Calentar el forn al màxim 15 minuts abans de l’àpat, quan ja estigui calent baixar fins 170º i ja podem col·locar la font del peix que tenim reservada, en 5 minuts tindrem el llenguado al punt.

Si el deixem més, ens quedarà ressec.

Ingredients

  • 4 lenguados de ración
  • el zumo de 1 limón pequeño
  • 2 cucharadas de mantequilla
  • 1 vasito de jerez seco
  • sal y pimienta blanca
  • hierbas aromáticas

Deixa un comentari