Publicat el 23/03/2017

Renteu les albergínies i talleu-les a llesques, saleu-les una mica i deixeu-les escórrer. Peleu la ceba i piqueu-la. Peleu els tomàquets i ratlleu-los.

Poseu oli en una paella i sofregiu la ceba a foc baix, i quan estigui transparent incorporeu-hi els tomàquets. Afegiu una mica de sucre, sal i pebre al gust i l’orenga. Deixeu-ho coure fins que el tomàquet estigui al punt.

Passeu l’albergínia per farina, fregiu-la en una paella amb oli calent i després deixeu-la escórrer sobre paper absorbent.

Unteu amb mantega una safata de forn i aneu posant-hi capes d’albergínia, salsa de tomàquet i làmines de mozzarella.

Acabeu amb una capa d’albergínia i empolvoreu pel damunt amb el formatge parmesà ratllat.

Poseu la safata al forn, prèviament escalfat, durant uns 15 minuts a temperatura de 190º.

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 1 ceba
  • 400 g de tomàquets madurs
  • 200 g de formatge mozzarella
  • 40 g de formatge parmesà ratllat
  • farina
  • oli d’oliva
  • sucre
  • sal i pebre
  • 1 culleradeta d’orenga
  • mantega

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2