Publicat el 14/05/2008

Tallar el bacó a tires i fregir-lo en una paella, sense oli, fins que estigui cruixent.

Tallar la xíndria a triangles fins i reservar. Amb l’ajuda d’una cullera per fer gelat de boles, fer 4 boles de formatge de cabra i guardar-les la nevera fins a l’hora de servir.

Vinagreta: barrejar el vinagre, la salsa Perrins, l’oli, la sal i el pebre, incorporar el bacó, barrejar bé i reservar.

Muntar els plats distribuint els triangles de xíndria, una bola de formatge de cabra, regar per sobre amb la salsa vinagreta i ja podem servir.

Si ho vols, es pot posar amb cibulet picat per sobre.

 

Ingredients

  • 1 kg de xíndria
  • 300 g de formatge de cabra fresc
  • 2 talls de bacó fumat
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • 2 cullerades de salsa Perrins
  • 8 cullerades d’oli d’oliva
  • sal, pebre (opcional) cibulet fresc

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2