Publicat el 04/06/2012

Poseu les llenties amb la fulla de llorer en una olla, cobriu-les amb aigua freda, poseu-les al foc i quan comencin a bullir deixeu-les coure a foc molt lent, afegin-t’hi aigua si és necessari.
Poseu oli en una paella i quan sigui calent fregiu-hi el gra d’all i la llesca de pa; quan s’hagin enrossit, reserveu-los. En el mateix oli, sofregiu a foc lent, la ceba picada; quan la ceba comenci a agafar color, aparteu la paella del foc, afegiu-hi la farina, el pebre vermell i remeneu-ho bé. Seguidament incorporeu-hi les llenties, rectifiqueu de sal i aboqueu-les en una cassola.
En un morter piqueu el gra d’all i la llesca de pa que teniu reservat, aclariu la picada amb una mica del brou de les llenties i aboqueu la picada a l’olla. Talleu el rap a trossos petits, saleu-los i afegiu-los a les llenties. Poseu la cassola al foc, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts a foc suau.

Ingredients

  • 400 g de llenties
  • 300 g de rap
  • 1 llesca de pa
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 gra d’all
  • 1 C de farina
  • 1 C de pebre vermell
  • 1 fulla de llorer
  • oli i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon