Publicat el 07/03/2001

Renteu el conill, talleu-lo a trossos, deixeu-lo escórrer i salpebreu-lo.
Peleu la pastanaga i la ceba i piqueu-ho tot molt fi. Peleu el porro i talleu-lo a rodanxes fines.
Poseu al foc una cassola amb una mica d’oli; quan l’oli sigui calent, poseu-hi el conill i enrossiu-lo. Quan el conill sigui ben ros per les dues bandes, incorporeu totes les verdures a la cassola, remeneu-les i deixeu-les que s’estovin.
Peleu les pomes, talleu-les en quatre trossos i afegiu-les a la cassola. Regueu-ho amb el vi i deixeu-ho reduir.
Afegiu-hi un parell de gots d’aigua, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a foc mig, fins que el conill estigui al punt.

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 ceba mitjana
  • 1 porro
  • 1 pastanaga grossa
  • 3 pomes reineta
  • 1 got de vi dolç
  • sal i pebre
  • oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2