Publicat el 12/05/2010

Netegeu les guatlles, eixugueu-les bé i saleu-les tant per dins com per fora.
Poseu oli en una cassola de fang, quan sigui calent, introduïu les guatlles i deixeu-les daurar. Una vegada daurades per totes bandes, incorporeu-hi les cebes, la pastanaga, el porro i el carbassó, tots ells tallats a tires. Barregeu-ho bé i deixeu que les verdures s’enrosseixin. Regueu-ho amb el vi, incorporeu-hi els grans de pebre negre (al gust) i les branques de julivert, tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot junt, a foc baix, fins que les guatlles estiguin al punt.
A mitja cocció rectifiqueu de sal, afegiu-hi una mica d’aigua i lligueu la salsa amb una mica de farina de blat de moro.

Ingredients

  • 4 guatlles
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • 1 got de vi dolç
  • 2 branques de julivert
  • pebre negre en gra
  • farina de blat de moro
  • oli i sal

Deixa un comentari