Publicat el 19/10/2004

Salpebrar els colzes i col•locar-los en una safata de forn juntament amb el clau, el llorer, la canyella, les cebes pelades i tallades per la meitat, el cap d’alls sencera i un raig d’oli.
Introduir la font al forn prèviament escalfat i a temperatura mitjana fins que estiguin daurats per ambdós costats, en aquest moment afegir el suc de taronja, el vi i el mànec pelat i tallat a daus. Deixar coure tot junt uns 15 minuts. Servir ben calents i banyats amb el seu suc.

Ingredients

  • 2 braons de xai
  • 1 clau d'olor
  • 1 branca de canyella
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 got de vi ranci dolç
  • El suc d'una taronja
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 cap d'alls
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 1 mànec

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2