Publicat el 22/04/2009

Posar una mica d’oli en una cassola de fons gruixut. Quan estigui calent fregir ràpidament els trossos de botifarra i, un cop hagin canviat de color, reservar.

En el mateix oli incorporar el tomàquet triturat, sense pell ni llavors juntament amb els alls picats i la farigola. Salpebrar i deixar coure uns 8 minuts.

Mentre col·locar els cigrons en una cassola de fang barrejats amb la botifarra, cobrir amb la salsa de tomàquet, escampar abundant pa ratllat i posar al forn, prèviament escalfat a temperatura moderada, fins que a la part superior quedi textura de crosta.

Servir calent.

Ingredients

  • 800 g de cigrons cuits i escorreguts
  • 4 talls de botifarra del perol
  • 4 talls de botifarra negra
  • 300 g de tomàquets madurs
  • 2 grans d’all
  • 1 branca de farigola
  • Pa ratllat
  • Oli, sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon