Publicat el 13/12/2010

Gambes al forn. Talleu els bigotis i les potes de les gambes, renteu-les i deixeu-les escórrer.
En un morter, prepareu la picada amb els alls pelats i el julivert, un cop ben picats afegiu-hi el suc de llimona, el vi i un raig d’oli.
En una safata que pugui anar al forn, aboqueu-hi una mica d’oli i amb l’ajut d’un pinzell escampeu-lo bé. Col·loqueu les gambes, una al costat de l’altra, regueu-les per sobre amb la picada i empolvoreu-les amb una mica de sal.
Poseu la safata al forn a 200º uns 8 o 10 minuts (segons el tipus de forn) i ja les podreu servir.

Aquí trobareu més receptes amb les gambes com ingredient

Ingredients

  • ½ kg de gambes grosses
  • 3 grans d’all
  • 2 branques de julivert
  • oli
  • sal
  • el suc de mitja llimona
  • 1 copa de vi blanc sec

Comentaris:

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2