Publicat el 01/02/2006

Per fer galtes de porc al forn, primer de tot heu de preescalfar el forn a 180º.

Salpimentar les galtes i posar-les en una font per al forn untada amb oli, escampar per sobre les cebes pelades i tallades a tires fines i 4 grans d’all tallats per la meitat, regar per sobre amb oli .

Introduir en el forn i deixar que la carn es vagi daurant. Passats 15 minuts incorporar els tomàquets tallats a quarts, la branca de farigola, el llorer i seguir la cocció.

Quan el tomàquet hagi estovat, donar la volta a la carn, regar amb el vi i assaonar-lo. Quan l’alcohol s’hagi evaporat, incorporar una mica d’aigua i continuar la cocció fins que la carn estigui tova i així evitar que es ressequi.

Un cop la carn estigui al punt, treure de la font i passar la salsa pel xinès.

Ingredients

  • 4 carrilleras (galtes) de cerdo
  • 2 cebollas dulces
  • 2 tomates maduros
  • 4 dientes de ajo
  • 1 rama de tomillo
  • 2 hojas de laurel
  • 1 vaso de vino blanco seco
  • agua
  • pimienta negra
  • sal y aceite de oliva

Deixa un comentari