Publicat el 05/09/2016

Avui tenim Galetes amb panses. Poseu les panses a remullar amb el licor durant una mitja hora i reserveu-les.
Deixeu la mantega a temperatura ambient perquè s’estovi. No s’ha de desfer, només ha de quedar tova.
Barregeu la mantega amb el sucre fins que quedi una pasta blanca. Afegiu-hi els ous, prèviament batuts, d’un en un. Un cop tot ben barrejat, incorporeu-hi les panses juntament amb el conyac i la farina. Treballeu molt la pasta, ha de quedar homogènia: ni massa líquida ni massa espessa.
Escalfeu el forn a 180º. Poseu una làmina de silicona al fons d’una safata de forn i disposeu-hi boletes de massa al damunt amb una cullera de postres. Separeu-les bé, perquè quan entren en contacte amb la calor del forn s’expandeixen i podrien enganxar-se.
Poseu la safata a la part superior del forn a 180º, de vint a trenta minuts. Quan estiguin daurades, retireu-les i deixeu-les refredar.

Ingredients

  • 200 g de mantega
  • 150 g de panses de Corint
  • 3 ous
  • 100 g de mantega
  • 125 g de sucre
  • conyac o rom

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2