Publicat el 08/06/2004

En un pot posar a bullir la llet juntament amb la vainilla. Just en el moment de començar l’ebullició, retirar del foc i treure la vainilla. Incorporar seguidament la xocolata trossejada i remenar bé fins que estigui completament diluïda.

En un bol gran, batre els ous i els rovells juntament amb el sucre i anar afegint la barreja temperada de llet amb xocolata que tenim preparada. Abocar la barreja en un motlle que prèviament haurem caramel·litzat i ho entrarem al forn preescalfat i al bany maria, uns 30 minuts.

Deixar refredar, desemmotllar i servir acompanyat de nata muntada.

Ingredients

  • 200 g de xocolata de cobertura
  • 1 l de llet
  • 4 ous
  • 2 rovells d’ou
  • 6 cullerades de sucre
  • 1 beina de vainilla
  • sucre per al caramel
  • nata muntada

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2