Publicat el 08/06/2004

Per fer un flam amb xocolata has d’agafar  un pot i posar a bullir la llet juntament amb la vainilla. Just en el moment de començar l’ebullició, retirar del foc i treure la vainilla. Incorporar seguidament la xocolata trossejada i remenar bé fins que estigui completament diluïda.

En un bol gran, batre els ous i els rovells juntament amb el sucre i anar afegint la barreja temperada de llet amb xocolata que tenim preparada. Abocar la barreja en un motlle que prèviament haurem caramel·litzat i ho entrarem al forn preescalfat i al bany maria, uns 30 minuts.

Deixar refredar, desemmotllar i servir acompanyat de nata muntada.

 

 

Ingredients

200 g de xocolata de cobertura

1 l de llet

4 ous

2 rovells d’ou

6 cullerades de sucre

1 beina de vainilla

sucre per al caramel

nata muntada

Deixa un comentari