Publicat el 04/05/2005

Preescalfar el forn a 160° (només a baix).
En un recipient abocar la llet condensada i amb l’ajuda d’un batedor de mà barrejar amb els ous, el coco ratllat i l’aigua, fins que quedi tot ben barrejat.
Per al caramel: en un pot introduir el sucre juntament amb una mica d’aigua i unes gotes de suc de llimona. Escalfar a foc mitjà fins a aconseguir el punt de caramel de color daurat.
Abocar el caramel en un motlle gran o més petits, procurant que el sucre quedi en les parets, seguidament omplir amb la barreja de llet. Coure’ls al forn, al bany maria uns 45 minuts. Comprovar el punt de cocció, ja que varia segons la mida del recipient. Deixar refredar i treure del motllo.

Ingredients

  • 1 pot de llet condensada de 350 g.
  • 1/2 l. d'aigua
  • 3 ous
  • 100 g. de coco ratllat
  • Per al caramel: 150 g. de sucre
  • aigua
  • Suc de llimona

Deixa un comentari